Kernvisie Summer School

1-7-2020 00:00:00

Gelukkig ligt de periode van thuisonderwijs weer achter ons en mogen de kinderen weer genieten van school. Samen met alle vriendjes, vriendinnetjes en de juf of meester nieuwe dingen leren is toch het leukst! Maar voor een aantal kinderen is het niet makkelijk op school. Zij lopen, soms al een paar jaar, tegen dingen aan als; geen aansluiting kunnen vinden met de lesstof, moeite hebben met het aanleren van de spellingsregels, automatiseringsproblemen bij het rekenen of faalangst.

Voor deze leerlingen start er binnenkort iets nieuws!

De Kernvisie summer school.

De Kernvisie summer school is een verkort MAATWERK traject van 4 online- of praktijksessies van een uur. Thuis oefenen jullie dagelijks een kwartiertje. Een ideale manier om in je schoolvakantie, met minimale inspanning, de dingen aan te pakken waar je op school al een paar jaar tegenaan loopt.

Aan het einde van deze Kernvisie summer school heeft jouw kind inzicht gekregen rondom het eigen leren en kan dit ook zelf toepassen. Zo kan jouw kind een ontspannen en zelfverzekerde start van het nieuwe schooljaar maken.

Jouw investering is € 295; In dit bedrag zitten 4 op maat online- of praktijksessies in de praktijk in Tiel, het boek Krachtig anders leren van Wim Bouwman en al het oefenmateriaal.

We starten begin juli en jouw kind is klaar voordat de school weer begint.

Wil jij weten of dit iets voor jouw kind is?

Neem voor al jouw vragen contact met mij op:

Manja Matthijsse

Telefoon: 06-12115518

E-mail: info@kinderpraktijk-rivierenland.nl