GESLAAGD!!

12-10-2018 00:00:00

Een jaar geleden besloot ik om mezelf verder te ontwikkelen, om kinderen met een leer- en gedragsuitdaging nog beter te kunnen helpen. Wanneer kinderen vastlopen op school, wordt er vaak remediërend ingezet. Blijven oefenen en dan zal het vast lukken. Maar wat als het niet lukt? Wat als je keer op keer, dag in dag uit, aan het oefenen bent met bijvoorbeeld lezen (de bekende leeskilometers maken), maar je niet vooruit gaat? Faalangst dreigt, de motivatie daalt tot het nulpunt... Logisch? Ja, vind ik wel! Want wanneer je heel hard werkt, maar je geen succesmomenten ervaart, dan gaat het plezier vaak vanaf. 

Hulpmiddelen inzetten vind ik helemaal goed. Maar wat als je in groep 8 van de basisschool zit en je nog steeds een koptelefoon gebruikt, omdat je je niet kan concentreren? Dan krijg je het volgend schooljaar op de middelbare school behoorlijk lastig, want daar gebruiken ze geen koptelefoons. Maar hoe dan verder?

Daarom ben ik een jaar geleden begonnen aan de opleiding Psychomotorisch leer- en gedragsspecialist. Door de oorzaak van een probleem aan te pakken, kom je echt verder! 

Inmiddels ben ik geslaagd en mag ik mezelf Psychomotorisch leer- en gedragsspecialist noemen. Yeahhhh!! Wil jij meer weten? Stuur me dan een mailtje, dan neem ik contact met jou op.

Binnenkort geef ik twee informatie avonden. Wil jij daar bij zijn, stuur me dan alvast een email. Dan neem ik contact met jou op, zodra de data definitief gepland staan (na de herfstvakantie).